Over ons

Maak van je huwelijksdag een droomdag met Het Zaanse Bruidshuis! Trouw- en verlovingsringen, de trouwjurk, bruidslingerie, bruidskinderkleding, avondmode, schoenen, accessoires, herenpakken en Weddingplanning. Bij Het Zaanse Bruidshuis vind je alles voor de mooiste dag onder één dak en maak je van jouw trouwdag een droomdag!

Wie zijn wij?

Als goudsmid ben ik in 1993 met een eigen atelier voor unieke sieraden, trouwringen en partnerringen begonnen. In de vroege zomer van 2006 trouwde ik zelf en al ruim voor het echt zover was werd het trouwen een passie. Alles moest namelijk tot in de puntjes geregeld zijn het moest gewoon onze dag worden. Na onze bruiloft heb ik besloten om mij geheel met trouwen bezig te houden. Wij hebben ons assortiment jaarlijks uitgebreid en hebben nu bijna alles onder één dak.

Samen met mijn Team in de winkel en de webshop zorgen we voor een een top trouw belevenis. Onze trouwjurken zijn uniek en net even anders dan anders, en onze trouwringen zijn verre van standaard. Zelf heb ik een maatje meer en weet als geen ander hoe moeilijk het is om dan trouwjurken te passen. Daarom hebben wij een zeer grote collectie +size trouwjurken en lingerie om te passen in onze winkel. Ik sta volledig achter de producten en merken die ik verkoop. Dankzij de jarenlange ervaring en vele tips zorgen wij er voor dat jou mooiste dag er eentje wordt om nooit meer te vergeten.

Welke bedrijven zijn op de Westzijde 72 gevestigd?

In onze winkel Het Zaanse Bruidshuis in Zaandam van maar liefst 270m2 zijn:

WomenWants, Kies Je Trouwring, 123 Trouwringen

Onze partners

Op het internet zijn veel trouwspecialisten te vinden. Zoals juweliers, bruidsmodezaken, bloemisten, weddingplanners, artiesten, trouwlocaties, webshops met trouwbedankjes en nog veel meer. Helaas kom je vaak pas na je huwelijk achter of een specialist betrouwbaar is of niet.

Wij zijn al jaren in deze branche actief en werken vaak met verschillende specialisten samen.

Wij werken uitsluitend met bedrijven samen die wij zelf kennen. In onze winkel en bij een aantal van onze trouwspecialisten ontvangt u een goodiebag met informatie en leuke goodies. Wil je ook zo een leuke goodiebag neem dan contact met ons op voor de afhaallocatie.

Heel veel plezier met de voorbereidingen.

Liefs

Daniela