Plus Size trouwjurken

Bijna alle trouwjurken kunnen ook in plus size maten geleverd worden. De merken Bridalstar, Modeca Curves en Pronovias hebben een eigen collectie trouwjurken ontworpen special voor de vrouw met een maatje meer. Het Zaanse Bruidshuis is specialist in deze Plus Size collecties en heeft de meeste jurken in een grote maat als pasmodel in de winkel.  Kom een keertje vrijblijvend deze collectie bekijken in onze winkel in Zaandam. Maak je wel even een afspraak?

 

Maak gerust een afspraak om een Enzoani trouwjurk te komen passen.

Je kunt ons van maandag tot zaterdag bellen op of neem contact met ons op via het contactformulier, we bellen je dan zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.

Bij het Zaanse Bruidshuis vindt je de grootste collectie trouwjurken van Bridalstar, Modeca Curves en White One by Pronovias group.

Weet je wat het leukste is van het verkopen van trouwjurken? Dat je ieder jaar de nieuwe collectie mag inkopen. Enkele jaren geleden kwam ik Bridalstar tegen op de beurs. Een erg leuk Nederlands merk waar veel andere merken een voorbeeld aan kunnen nemen. De jurken van Bridalstar zijn namelijk gemaakt voor meiden zoals ikzelf met een paar pondjes meer dan gemiddeld. De Royal collectie gaat bijvoorbeeld tot maatje 70.

De designers van Bridalstar hebben alles uit de kast gehaald om eigentijdse ontwerpen te maken waarin iedereen kan stralen en dat kan in meer dan 50 verschillende kleuren en diverse stoffen. Het leuke van Bridalstar is dat je de jurk van je dromen zelf kunt samenstellen en dus ook weer met de kleuren kunt spelen.

Mag het wat sexyer? Geen probleem we maken er gewoon een strapless trouwjurk van, liever wat decadenter? Daar draaien wij ons hand niet voor om. Doen we gewoon. Alles in overleg en helemaal naar jou wens.

Je kunt dus van de onderdelen van meerdere jurken een eigen jurk samenstellen. Ieder deel van de jurk kan in een andere kleur worden uitgevoerd.  De plus size trouwjurken van Bridalstar hebben we in grote maten als pasmodel in onze winkel in Zaandam. Maak een afspraak en laat je verassen door deze bijzondere collectie van Nederlandse bodem.

Sinds kort heeft het Nederlandse merk Modeca ook een eigen lijn voor de dames met een maatje meer, Modeca Curves. Tevens hebben wij ook van het merk White One by Pronovias group trouwjurken voor de dames met een maatje meer.

Maak gerust een afspraak om een Enzoani trouwjurk te komen passen.

Je kunt ons van maandag tot zaterdag bellen op of neem contact met ons op via het contactformulier, we bellen je dan zo snel mogelijk terug om een afspraak te maken.