Ben je op zoek naar unieke eerlijke trouwringen?

signs of love trouwringenDan ben je bij Het Zaanse Bruidshuis aan het goede adres. Wij bieden een zeer grote collectie trouw- en verlovingsringen.

Een eigen ontwerp, geen probleem! Onze eigen goudsmid maakt de mooiste ringen voor jullie, waarbij alle mogelijkheden bespreekbaar zijn.

Zoek je trouwringen online uit en kom deze bekijken in onze winkel in Zaandam. Wij hebben meer dan 5.000 modellen in onze winkel. Koop je bij Het Zaanse Bruidshuis je trouwringen, bruidsjurk, bruidsschoenen, trouwpak, je sieraden en je bruidslingerie samen? Dan ontvang je een leuke korting.

Onze trouwringen zijn van zeer hoge kwaliteit en worden in Wenen speciaal voor jullie gemaakt met (Faire Trade) goud Vanzelfsprekend werken wij niet met bloeddiamanten en staan onze leveranciers garant dat de gebruikte materialen op eerlijke wijze worden gewonnen.

Unieke kwaliteit en keuze mogelijkheden in Trouwringen

trouwringen zaandam

Trouwringen Solid

Trouwringen in een setje kopen? Niet nodig hoor, bij Het Zaanse Bruidshuis kun je gewoon kiezen wat je wil, ook de materialen kun je kiezen. Laat je van te voren goed door onze ervaren adviseurs inlichten samen kiezen jullie dan de perfecte trouwringen uit. Je kiest je trouwringen niet uit van een plaatje of een computerscherm. 99% van de trouwringen is in de winkel aanwezig. (Als dummy, voor u en onze veiligheid)

Gravure boven op de ring, handgravure of een vingerafdruk, gematteerd gepolijst etc. alles is mogelijk omdat deze ringen speciaal voor jullie worden gemaakt.

Kies je trouwring is de eerste Nederlandse aanbieder van trouwringen via het internet, onze jarenlange ervaring en onze unieke samenwerking met de leverancier maakt het voor iedereen aantrekkelijk om trouwringen online te kopen. Bij kies je trouwring is iedereen welkom, man-vrouw, man-man, vrouw-vrouw. Voor ieder stel en voor ieder budget hebben wij een passende ring in ons zeer ruime assortiment.

Kies je trouwring is onderdeel van DeeGees Edelsmederij, DeeGees heeft sinds 1993 een eigen atelier in trouw en partnerschap ringen in Nederland.

Onze jaren lange ervaring heeft ons geleerd dat het persoonlijk passen en het voelen en zien van de trouwringen beter werkt. Speciaal voor onze klanten die graag persoonlijk advies in levende lijve beschikt Kies je Trouwring over een atelier.

Omdat wij maatwerk leveren en wij het belangrijk vinden dat u op dit belangrijk moment niet gestoord wordt door andere klanten is het passen van trouwringen bij voorkeur op afspraak mogelijk, in de avonduren is geen probleem.